Atë që nuk ka mundur ta bëjnë Jahjaga e Thaçi, po e bën Naim Rashiti

Atë qe nuk kanë mundur ta bëjë ish presidentja Atifete Jahjaga, dhe presidenti aktual Hashim Thaçi, po e bën Naim Rashiti nga Grupi Ballkanik për Politika. Larg vëmendjes se publikut dhe pa bujë të madhe, Rashiti ka arritur të ulë në një tavolinë për të paktën gjashtë herë përfaqësuesit e pozitës dhe opozitës.

Burimi: http://indeksonline.net/lajmet/ate-qe-nuk-ka-mundur-ta-bejne-jahjaga-e-thaci-po-e-ben-naim-rashiti-26319/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More