Bexheti dhe Rashiti në ‘Rruga drejt…’

‘Rruga drejt…’ të ftuar Abdylmenaf Bexheti dhe analisti nga Kosova Naim Rashiti. Se si shihen zhvillimet aktuale politike në Maqedoni nga jashtë territorit të saj, do të mund të ndiqni në emisionin e sotëm ‘Rruga drejt..’. Por kjo nuk është e tëra, në kuadër të emisionit mendimin e tij rreth zhvillimeve politike do ta jep edhe Akademiku Abdylmenaf Bexheti.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More