Diskursi i zbutur i Vuçiq karshi Kosovës, shihet si i rrezikshëm

Presidenti i Serbisë, Aleksandar Vuçiq, ka zbutur fjalët në raport me Kosovën.

Në vizitën e tij të së shtunës në Kosovë, bashkëkombësit e tij i kërkuan mbrojte, pasi nuk po ndiheshin të sigurt. Por, Vuçiq befasoi me përgjigjen, kur tha për herë të parë publikisht se sigurinë në veri e ka në dorë Prishtina zyrtare.

E dhe kur u kthye në Serbi, Vuçiq e pranoi në një emision televiziv se vendi i tij s’mundet të jetë anëtar i Bashkimit Evropian, pa marrëveshje finale me Kosovën.

Megjithatë, këtë diskurs të presidentit serb, po e sheh si të rrezikshëm, drejtori i Grupit Ballkanik për Politika, Naim Rashiti.

Burimi: https://klankosova.tv/diskursi-i-zbutur-i-vuciq-karshi-kosoves-shihet-si-i-rrezikshem-video/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More