DW: “I largët duket “pajtimi” Kosovë-Serbi”

Naim Rashiti, drejtues i Grupit Ballkanik për Politikat flet për Deutsche Wellen mbi raportet Kosovë-Serbi, dialogun e brendshëm në Serbi lidhur me Kosovën, heshtjen e Prishtinës zyrtare lidhur me këtë dialog dhe nevojën e konsensusit kosovar për fazën e fundit të dialogut.

Burimi: https://www.dw.com/sq/i-larg%C3%ABt-duket-pajtimi-kosov%C3%AB-serbi/av-40149032Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More