Fokus Grupi me aktivistët e të rinjve të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK) – “Forcimi i rolit të të rinjve në politikë”

18 dhjetor 2017 – Grupi për Ballkan zhvilloi një seminar me aktivistë të rinj të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK). Anëtarët e rinj treguan interes të madh për çështjet e qeverisjes së mirë, reformave, arsimit, shëndetësisë dhe liberalizimit të vizave. Ambiciet e tyre nuk ndalen këtu; ata duan të luajnë rol aktiv në partinë e tyre dhe të kenë ndikim. Megjithatë, ata thanë se mundësitë janë shumë të kufizuara. Ata vënë në pah disa modele të roleve të politikanëve të rinj të suksesshëm, rrugën e të cilëve dëshirojnë ta ndjekin. Pjesëmarrësit u angazhuan thellë, ndër çështje të tjera, në diskutim e sidomos në themelimin e Dhomave të Specializuara, formimin e Ushtrisë së Kosovës dhe demarkacionin e kufirit me Malin e Zi.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Exciting news! The Parliamentary Assembly of the Council of Europe voted in favour of the draft Opinion recommending Kosovo’s membership to the CoE!
Kosovo is now one step closer to joining the @coe and gaining access to its extensive mechanisms.

Load More