Gazeta Express: Rashiti: Bajram Rexhepi, politikan i sinqertë dhe i përgjegjshëm

Rashiti ka thënë se Rexhepi ka qenë një politikan i përgjegjshëm.

Bajram Rexhepi

Dua te them dicka sot…. Qe nga viti 2001 kam njohur ish kryeministrin Bajram Rexhepi. Ai sot eshte ne gjendje jo te mire. E kam vleresuar dhe dua ta perseris se e vlersoj z. R

Rexhepi si nje prej poltitiakaneve me te sinqert, me me kurajo dhe me bashkepunues. Mund te jete folur shume cka per te, por Bajrami ishte politikan i pergjegjshem dhe eshte njeri shume i mire…..

Sot ndjej shume per te… I urojme sherim sa me te shpejt!”, ka shkruar Rashiti.

Burimi: https://www.gazetaexpress.com/lajme-rashiti-bajram-rexhep-politikan-i-sinqerte-dhe-i-pergjegjshem-358724/?archive=1Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Kosovo deserves to join the @coe.
PACE committee recommends 🇽🇰for membership, highlighting its commitment to strengthening human rights standards and addressing challenges like protecting non-majority communities' rights.
For more, read the BPRG's report:https://shorturl.at/lFNO4

Load More