Grupi për Ballkan ka një porosi për partitë politike

Grupi për Ballkan, që drejtohet nga Naim Rashiti, me qëllim të mbajtjes së suksesshme të zgjedhjeve lokale më 22 tetor 2017, me anë të një deklarate u bën thirrje subjekteve politike, kandidatëve dhe koalicioneve, që të angazhohen për mbarëvajtjen e zgjedhjeve të lira, të ndershme dhe demokratike.

Pikat kryesore sipas Grupit për Ballkan janë ” Të zhvillojnë fushatë dinjitoze, në kuadër të normave demokratike pa përdorim të gjuhës së urrejtjes dhe duke respektuar njëri tjetrin; Të respektojnë rezultatet e zgjedhjeve dhe zbatimin e tyre dhe të respektojnë ligjet dhe rregulloret në fuqi.”

Në fotografi mund të lexoni edhe deklaratën e plotë.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More