Grupi për Ballkan mbajti webinarin e parë me Rrjetin Alumni

07 mars 2022

Në kuadër të Rrjetit Alumni “Të Rinjtë në Politikë” Grupi për Ballkan organizoi webinar me temë “Zhvillimi Ekonomik” me ligjërues Agon Nixha.

Gjatë webinar-it u prezantua në lidhje me Zhvillimin Ekonomik në Kosovë dhe rajon, duke krahasuar kështu ecurinë përmes indikatorëve dhe parametrave ekonomik.

Ndër tjera pjesëmarrësit diskutuan edhe për trendët ndërkombëtare në zhvillim ekonomik, tregtinë ndërkombëtare në Kosovë si dhe çështje tjera që ndërlidhen me këtë fushë . 

Në këtë diskutim të pranishëm ishin të rinjtë nga partitë e ndryshme politike, pjesë të Rrjetit Alumni, rrjet ky i krijuar për të rinjtë e partive politike, që kanë qenë pjesëmarrës në Programin Ekzekutiv “Të Rinjtë në Politikë”

Programi Ekzekutiv “Të Rinjtë në Politikë” financohet nga Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More