I dërguari amerikan përpiqet të nxisë vazhdimin e bisedimeve midis Kosovës dhe Serbisë

Z. Grenell po vjen për të “kuptuar nëse palët janë të gatshme dhe nëse një marrëveshje është e mundur,” tha Naim Rashiti, drejtor i Grupi për Hulumtimin e Politikave në Ballkan me qendër në Prishtinë. “Por ekzistojnë disa shenja që Kosova dhe Serbia janë të gatshme për këtë proces intensiv dhe për një kompromis të madh që SHBA pret nga të dy palët.”Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Exciting news! The Parliamentary Assembly of the Council of Europe voted in favour of the draft Opinion recommending Kosovo’s membership to the CoE!
Kosovo is now one step closer to joining the @coe and gaining access to its extensive mechanisms.

Load More