Iniciativat për përafrimin e qëndrimeve për Demarkacionin – të vonshme, por jo të kota!

Çështja e Demarkacionit me Malin e Zi, ka bërë mbrëmë bashkë pozitën dhe opozitën. Në takimin që u mbajt me iniciativën e Naim Rashitit nga Grupi Ballkanik për Politika, u ulën në një tavolinë përfaqësuesit nga Lëvizja Vetëvendosje, nga Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës, Nisma për Kosovën, Partia Demokratike e Kosovës dhe Lidhja Demokratike e Kosovës.

Burimi: https://telegrafi.com/iniciativat-per-perafrimin-e-qendrimeve-per-demarkacionin-te-vonshme-por-jo-te-kota/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Exciting news! The Parliamentary Assembly of the Council of Europe voted in favour of the draft Opinion recommending Kosovo’s membership to the CoE!
Kosovo is now one step closer to joining the @coe and gaining access to its extensive mechanisms.

Load More