Ja cilat janë arsyet që u bënë bashkë PDK-LDK?

Analisti politik, Naim Rashiti, thotë se koalicioni i madh PDK-LDK ka shumë sfida të rënda para vetës. E nëse ky koalicion s’arrinë të përmbyllë ato, ai thotë se ky do të ishte një dëm shumë i madh për Kosovën. “Qeveria e re është formuar në një klimë shumë pesimiste në mesin e popullatës, votuesve por edhe vetë biznesit. Pas dy cikleve të zgjedhjeve, lokale të nëntorit 2013 dhe ato parlamentare të Qershorit 2014, dhe krizës politike pas zgjedhore, kishte një rënie të theksuar të dinamikës së funksionimit të institucioneve dhe investimeve publike”.

Burimi:  http://botapress.info/naim-rashiti-ja-cilat-jane-arsyet-qe-u-bene-bashke-pdk-ldk/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Kosovo deserves to join the @coe.
PACE committee recommends 🇽🇰for membership, highlighting its commitment to strengthening human rights standards and addressing challenges like protecting non-majority communities' rights.
For more, read the BPRG's report:https://shorturl.at/lFNO4

Load More