Katër kosovarë në Forumin e Sigurisë në Beograd

Forumi tre ditor i Sigurisë që ka filluar të mërkurën e do të mbyllet të premtën në Beograd ka mbledhur në kryeqytetin e Serbisë një numër të madh figurash të fushës së sigurisë në rajon dhe BE.

Në këtë Forum që po marrin pjesë shumica politikanë e ekspertë të sigurisë në Serbi dhe regjion, po marrin pjesë edhe katër personalitete nga Kosova.

Madje një nga ta është deputet i Republikës së Kosovës, që Serbia nuk e njeh si shtet të pavarur. është Ilir Deda, deputet nga Lidhja Demokratike e Kosovës, pjesë e partisë “Alternativa” që së bashku me Agon Maliqin, pjesë e shoqërisë civile në Kosovë do të jenë pjesë e një paneli që do të mbahet të enjtën.

Burimi: https://insajderi.com/pese-kosovare-ne-forumin-e-sigurise-ne-beograd/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More