Kërkesë për anëtarët e Delegacionit Shtetëror për Dialogun me Serbinë për përfshirjen e grave.

15 Shkurt 2019 – Grupi për Ballkan i ka dërguar një kërkesë anëtarëve të Delegacionit Shtetëror për Dialogun Kosovë-Serbi, ku mes tjerash u kërkohet që të angazhohen fuqishëm në përfshirjen e grave në Delegacionin Shtetëror për Dialog duke bërë amandamentimin e Projektligjit për Detyrat, Përgjegjësitë dhe Kompetencat e Delegacionit Shtetëror për Dialogun me Serbinë.

Lexo Kërkesën e plotë këtu.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More