Klan Kosova: Çka u diskutua mbrëmë në takimin pozitë – opozitë?

Pozita dhe opozita kanë pasur një takim të gjatë të hënën pasdite. Në një takim ku qasje nuk kanë pasur as mediat, kanë diskutuar për temat aktuale politike nënkryetarët e partive politike në vend. Por për çfarë u diskutua aty ka treguar Naim Rashiti nga Grupi Ballkanik për Politika, i cili edhe e ka organizuar këtë takim. “Ishte takim shumë i gjate dhe jo i lehtë; u diskutuan temat e rëndësishme, dialogu me Serbinë, Asociacioni i komunave me shumice serbe, marrëveshja e Demarkacionit, zgjedhjet, legjislacioni kritik, Rregullorja e Kuvendit dhe procesi i vazhdimit të këtij dialogut”

Burimi: http://klankosova.tv/cka-u-diskutua-mbreme-ne-takimin-pozite-opozite/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More