Konferenca e të rinjve e Ballkanit Perëndimor para Samitit të Londrës

3 prill 2018 – Drejtori Ekzekutiv i Grupit për Ballkan, Naim Rashiti, paraqiti analizën e Grupit për Ballkan mbi Procesin e Berlinit, të organizuar nga Këshilli Britanik. Konferenca rajonale “Konferenca rinore e Qytetarëve Aktivë të Ballkanit Perëndimor” synonte hartimin e politikave dhe rekomandimeve nga shoqëria civile dhe organizatat rinore për Samitin e ardhshëm të Londrës në korrik.

Naim Rashiti foli për paraqitjet dhe rezultatet e procesit të Berlinit, mjetet e monitorimit dhe rolin e shoqërisë civile në agjendën e atij procesi.

Për më shumë lexoni raportin e plotë të Grupit për Ballkan: The Berlin Process for the Western Balkans: Gains and Challenges for KosovoQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More