Kosovë, fillon projekti “Avancimi i institucioneve kosovare, demokratizimi dhe bashkëpunimi rajonal”

Në ceremoninë e lancimit të projektit, përveç ambasadorit norvegjez Per Stranda Sjaastada dhe kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, morën pjesë edhe nënkryetari i partisë më të madhe opozitare Lidhja Demokratike e Kosovës Lutfi Haziri.

PRISHTINË (AA) – Një grup hulumtues për politka ballkanike me mbështetje të ambasadës së Norvegjisë në Prishtinë ka inicuar sot projektin dy vjeçarë “Avancimi i institucioneve kosovare, demokratizimi dhe bashkëpunimi rajonal”, raporton Anadolu Agency (AA).

Në ceremoninë e lancimit të projektit, përveç ambasadorit norvegjez Per Stranda Sjaastada dhe kryeministrit të Kosovës Ramush Haradinaj, morën pjesë edhe nënkryetari i partisë më të madhe opozitare Lidhja Demokratike e Kosovës Lutfi Haziri dhe shumë personalitete tjera nga jeta politike dhe shoqëria civile.

Burimi: https://www.aa.com.tr/sq/ballkan/kosov%C3%AB-fillon-projekti-avancimi-i-institucioneve-kosovare-demokratizimi-dhe-bashk%C3%ABpunimi-rajonal-/1371835Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More