Lajm shumë i mirë për gjithë kundërshtarët e demarkacionit (Video)

Një tryezë e re diskutimi mes pozitës dhe opozitës mund të jetë e mundur para 1 shtatorit.

Një përpjekje për t’i ulur liderët partiak rreth një tavoline është duke e bërë  Naim Rashiti nga  Instituti për Politika Ballkanike. Ai ka konfirmuar  për Tribuna Channel përmes telefonit se janë në përpjekje të një organizimi të tillë.

Burimi: http://botapress.info/lajm-shume-i-mire-per-gjithe-kundershtaret-e-demarkacionit-video/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More