Letër drejtuar Kryeministrit Ramush Haradinaj dhe Ministrave të qeverisë së Kosovës

15 shkurt 2019 – Me publikimin e artikullit për përfaqësimin e Grave në Politikë, “Përfshirja e Grave: Pabarazia e përfaqësimit gjinor në politikë dhe vendimmarrje” Grupi për Ballkan ka dërguar një letër drejtuar Kryeministrit Ramush Haradinaj dhe të gjithë kabinetit të Ministrave, duke u bërë thirrje qeverisë të monitorojnë Ligjin për Barazi gjinore dhe të sigurojnë zbatimin e tij. Njëkohësisht i kërkon qeverisë të jenë aleat të barazisë gjinore dhe të përdorin pozitën e tyre, për të adresuar disa nga rekomandimet konkrete që Grupi për Ballkan i ka listuar në këtë artikull.

Letrën e plotë mund ta lexoni këtu.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

The cyber tool kit of the Serbian regime includes 1000s of trolls on social media, spyware to monitory opponents & critics, an attempted blackmail of opposition with pictures from stolen laptop.

Load More