Letër drejtuar Kryetarit të Kuvendit Kadri Veseli, shefave të grupeve parlamentare dhe deputetëve të Kuvendit

15 shkurt 2019 – Pas publikimit të Artikullit “Gratë në politikë: (Pa)Barazia gjinore në politikë dhe vendimmarrje”, Grupi për Ballkan përmes një letre nxit Parlamentin dhe anëtarët e tij të ndërmarrin veprime dhe të mobilizohen për të përmirësuar përfaqësimin gjinor në institucione. Ndër të tjera, u bënë thirrje deputetëve dhe shefave të grupeve parlamentare të promovojnë barazinë gjinore dhe kuotën brenda partisë së tyre politike dhe gjithashtu t’i adresojnë rekomandimet e marra nga artikulli.

Letrën e plotë mund ta lexoni këtuQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More