Letër drejtuar Ministrit të Punëve të Jashtme dhe Diasporës Glauk Konjuca dhe Ministrës së Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi

Rritja e përfaqësimit të Kosovës në nismat rajonale

13 mars 2020 – Grupi për Ballkan ka dërguar një letër drejtuar Ministrit të Punëve të Jashtme dhe Diaspores Glauk Konjufca dhe Ministrës së Kulturës, Rinisë dhe Sportit Vlora Dumoshi. Letra i ka kërkuar qeverisë dhe institucioneve të Kosovës që të rrisin fuqishëm prezencën e tyre në organizatat, iniciativat dhe programet rajonale dhe të rrisin nivelin e përfaqësimit. Në veçanti, letra ka kërkuar që Ministrat të jenë më proaktivë në këmbënguljen që Kosova të marrë dhe të udhëheq sa më shumë prej tyre dhe vendi ynë të bëhet selia e disa prej tyre.

Lexo letrën e plotë këtuQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More