Letër drejtuar Kryeministrit të Kosovës Albin Kurti

Angazhimi në Dialog me Serbinë

Shkurt 2020 – Balkan Group i ka dërguar një letër Kryeministrit të Kosovës Albin Kurti mbi hapat për të arritur përparim në dialogun me Serbinë. Ndër të tjera, letra ka bërë thirrje për heqjen e plotë të tarifave doganore për produktet që vijnë nga Serbia dhe Bosnja dhe Hercegovina, këmbëngulja për zbatimin e marrëveshjeve teknike të lehtësuara nga Brukseli midis Kosovës dhe Serbisë dhe bashkëpunim me vendet kryesore perëndimore për të ndaluar fushatën e Serbisë për ç’njohjen e Kosovës . Grupi për Balkan i rekomandon qevrisë disa hapa konkret, të pershkruar në letër.

Lexo letrën e plotë këtuQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Kosovo deserves to join the @coe.
PACE committee recommends 🇽🇰for membership, highlighting its commitment to strengthening human rights standards and addressing challenges like protecting non-majority communities' rights.
For more, read the BPRG's report:https://shorturl.at/lFNO4

Load More