‘LVV e LDK ende kanë kohë me i ridefinu marrëdhëniet mes tyre’

Analisti Naim Rashiti po vlerëson se LVV dhe LDK kanë ende kohë me i ridefinu dhe rirregullu marrëdhëniet e tyre, shkruan Syri.net Kosova.

“Tani është testi i vërtetë për ta, për të dëshmuar se a kanë njëmend të sjellin ndryshime dhe qeverisinë”, thotë Rashiti në Facebook.

Burimi: https://www.syri.net/syri_kosova/politike-lajme/103435/lvv-e-ldk-ende-kane-kohe-me-i-ridefinu-marredheniet-mes-tyre/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More