MARRËVESHJA E 19 PRILLIT NUK I NORMALIZOI MARRËDHËNIET E KOSOVËS ME SERBINË

Analisti i Grupit Ballkanik për Politika, Naim Rashiti, gjatë një interviste për Radion Evropa e Lirë ka thënë se proceset zgjedhore kanë ndikuar në dinamikën e zbatimit. Por, ai ka vërejtur edhe një element tjetër që nuk ishte shumë i favorshëm për këtë proces, e që ka të bëjë me personalizimin e dialogut nga ana e lidershipeve politike në Beograd dhe Prishtinë. “Gjithë ky proces i varur nga personalitetet dhe shumë i diktuar nga individët dhe jo nga grupet punuese dhe sistemi, tregon se dialogu nuk është shtrirë në nivel qeverish, por ende mbetet në nivel shumë të ngushtë të kryeministrave”, ka vlerësuar Rashiti.

Burimi:  http://www.voal-online.ch/index.php?mod=article&cat=LAJMIIF&article=43388Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More