Naim Rashiti: Kjo çasje e opozites nuk do të ketë sukses

Analisti, Naim Rashti, tha se relacionet politike kanë devijuar nga dita në ditë dhe se tavolina institucionale është larg. “Duke pasur parasysh zhvillimet disa mujore, duke pas parasysh atmosferën dhe zhvillimet pas 2014 nuk ka ndryshime radikale, nuk ka surpriza të momentit”.“Kjo qasje e opozitës është zero ose asgjë, 100 apo asgjë nuk do të ketë sukses, nuk ndodh revolucion, nuk ndodh rrënim i pushtetit, ka ndodh në vende ku ka pushtete autokratik por jo këtu”.

Burimi: http://republika.info/lajme/naim-rashiti-kjo-qasje-e-opozites-nuk-do-te-kete-suksesQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More