Naim Rashiti: Mund të kemi dhunë dhe trazira

“Derisa nuk ka dialog dhe qëndrimet e pozitës dhe opozitës mbesin të njëjta, rreziku për dhunë dhe trazira ekziston. Në fakt disa nga opozita duna trazira dhe shumë njerëz në qeveri mendojnë se kështu përmes përshfaqjes së dhunës opozita do të damkoset vetvetiu në sytë e opinionit dhe ndërkombëtarëve”, ka thënë Rashiti. Ai ka shtuar se këto pozicione vetvetiu i japin shkas dhe krijojnë teren për tensione politike, dhunë e ndoshta edhe trazira.

Burimi: http://www.portalionline.com/naim-rashiti-mund-te-kemi-dhune-dhe-trazira/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More