Naim Rashiti: Ose Thaçi president ose zgjedhje

Drejtori ekzekutiv i “Grupit për hulumtimin e politikave të Ballkanit” dhe analisti i çështjeve politike, Naim Rashiti ishte i ftuar në emisionin Info Magazine të Klan Kosovës. Rashiti ka folur për dekretimet e gjyqtarëve Gresa Caka-Nimani dhe Selvete Gërxhaliu nga ana e presidentes Atifete Jahjaga.

Burimi:  http://www.gazetamonitor.com/naim-rashiti-ose-thaci-president-ose-zgjedhje/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More