Naim Rashiti për Albeu.com: Prishtina ta integrojë veriun

Naim Rashiti nga Grupi Ndërkombëtar i Krizës mendon se protesta e së dielës në Mitrovicë është organizuar me paramendim të ndodhte ajo trazirë që ndodhi. Sipas tij, protesta ka qenë krejtësisht e dirigjuar. “Barikada dhe rivendosja e saj, pemëve, pakujdesia e liderëve, mungesa e reagimit dhe veprimit insitucional të Qeverisë si dhe mosveprimi i policisë kundër ri-vendosjes së barrikadës, lejoi që të rinjtë të frustuar për gjëra tërësisht tjera të shprehin mllefin e tyre në formën që ndodhi”, shprehet Rashiti për Albeu.com

Burimi:  http://www.albeu.com/kosove/naim-rushiti-per-albeucom-prishtina-ta-integroje-veriun/158938/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Kosovo deserves to join the @coe.
PACE committee recommends 🇽🇰for membership, highlighting its commitment to strengthening human rights standards and addressing challenges like protecting non-majority communities' rights.
For more, read the BPRG's report:https://shorturl.at/lFNO4

Load More