Naim Rashiti: Serbia dhe Kosova të vazhdojnë të flasin mes veti, zgjidhje për procesin

Drejtori ekzekutiv nga organizata joqeveritare “Ballkans Group” në Prishtinë, Naim Rashiti gjatë debatit për marrëdhëniet Prishtinë-Beograd, në kuadër të Forumit të Sigurisë së Beogradit ka thënë se dialogu është barka e shpëtimit për marrëdhëniet mes Kosovës dhe Serbisë, si edhe realizimit të marrëveshjeve të mbetura pezull.

“Kriza politike në Kosovë dhe zgjedhjet në Serbi, mund të përmenden si dy arsyet me konkrete. Por, një tjetër arsye mjaft e rëndësishme është edhe mungesa e transparencës së politikanëve ndaj qytetarëve”, tha mes tjerash Rashiti.

Burimi: http://titulli.com/index.php?m=post&s=34562Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More