Naim Rashiti: Të pezullohet seanca, po rrezikohet siguria publike!

Analisti politik, Naim Rashiti ka kërkuar që të pezullohet seanca e Kuvendit të Kosovës nga ana e Kryesisë së Kuvendit. Rashiti në një shënim në Facebook thekson se në Kosovë seriozisht po rrezikohet siguria publikë. “Kryesia e Kuvendit të vendos menjëherë dhe të lajmëroj pezullimin e seancës. Siguria publike po rrezikohet seriozisht”, ka shkruar në Facebook.

Burimi: https://kosova-sot.info/lajme/44637/naim-rashiti-te-pezullohet-seanca-po-rrezikohet-siguria-publike/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More