Opozita në një grup pune me Murat Mehën

Naim Rashiti, drejtor për Kosovë i Grupit për Hulumtimin e Politikave të Ballkanit, prej kohësh ka iniciuar dialogun politik për çështjen e Demarkacionit dhe  këtë të martë ka mbërritur të organizojë takim të përbashkët me liderët e subjekteve kryesore politike.

Burimi: http://www.lajmiri.com/2016/10/opozita-ne-nje-grup-pune-me-murat-mehen/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More