Prezantimi i dialogut Kosovë-Serbi në Forumin e Sigurisë në Beograd

12-14 tetor 2016 – Drejtori Ekzekutiv i BPRG-së, Naim Rashiti, u ftua të flasë në Forumin e Sigurisë në Beograd në temën “Dialogu Beograd-Prishtinë dhe e ardhmja e BE-së”. Prezantimi i tij përfshinte një pasqyrë të arritjeve të dialogut, trajtimin e sfidave dhe kundërshtimin ndaj dialogut dhe si të zhvillohen fazat e normalizimit drejt një marrëveshjeje gjithëpërfshirëse. Panelistë të tjerë ishin Tanja Mishçeviq (Udhëheqëse e Ekipit Negociator për Anëtarësim në Bashkimin Evropian, Qeveria e Serbisë), Gordana Çomiq (Nënkryetare e Asamblesë Kombëtare të Serbisë) dhe Pierre Mirel (Drejtor i Përgjithshëm i Komisionit Evropian).Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More