Rashiti: Do të vazhdojnë takimet pozitë-opozitë për Demarkacionin, ka vullnet nga të gjithë

Me iniciativën e Naim Rashitit nga Grupi Ballkanik mbrëmjen e kaluar është zhvilluar një takim ndërmjet përfaqësuesëve nga pozita dhe përfaqësuesëve të opozitës për të gjetur një zgjidhje të përbashkët për miratimin e projektligjit të marrëveshjes për shënimin e vijës kufitare me Malin e Zi (Demarkacioni).

Lexo më shumë në:  https://www.gazetaexpress.com/lajme/rashiti-do-te-vazhdojne-takimet-pozite-opozite-per-demarkacionin-ka-vullnet-nga-te-gjithe-253102/?archive=1?utm_source=referral&utm_medium=web&utm_campaign=copyrightQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More