Rashiti: Do të vazhdojnë takimet pozitë-opozitë për Demarkacionin, ka vullnet nga të gjithë

Naim Rashiti në një prenocim për Gazetën Express bëri të ditur që kjo inciativë ka si për qëllim që të punohet për ndërtimin e një platorme për dialog dhe pune të përbashkët për zgjidhjen e çështjen së Demarkacionit.

Në lidhje me takimin e ditës së kaluar Rashiti tha se gjatë takimit nuk ka patur tensione dhe të gjithë pjesëmarrësit kanë debatuar profesionalisht. Ndërkohë ai pranoi se palët i kanë ruajtur qëndrimet e tyre për Demarkacionin por të gjithë kanë shprehur gadishmërinë e tyre për të treguar vullnet për krijimin e parakushteve të një dialogu stabil ndërmjet partive.

Rashiti konfirmoi se takimet do të vazhdojnë në ditët në vijim deri sa të ketë përafrim të qëndrimeve të palëve.

Burimi: https://www.gazetaexpress.com/lajme-rashiti-do-te-vazhdojne-takimet-pozite-opozite-per-demarkacionin-ka-vullnet-nga-te-gjithe-253102/?archive=1Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More