Rashiti: Duhet edhe një interpretim i Gjykatës Kushtetuese

Analisti politik Naim Rashiti ka bërë me dije se është i nevojshem edhe një interpretim i ri i Gjykatës Kushtetuese për formimin e qeverisë së re.

Në profilin e tij në “Facebook”, ai ka shkruar subjektet poltike duhet ta inkurajojnë presidentin që të dërgojë një pyetje specifike në Gjykatën Kushtetuese për interpetimin e nenit 82, 84, dhe sidomos 95 në rastin e caktuar.

Burimi: https://www.epokaere.com/rashiti-duhet-edhe-nje-interpretim-i-gjykates-kushtetuese/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More