Rashiti: Nga 3 janari 2018, shumë zhvillime dramatike në Kosovë

Udhëheqësi i Grupit për Hulumtim të Politikave Ballkanike, Naim Rashiti ka komentuar zhvillimet e fundit në Kuvendin e Kosovës, përkitazi kërkesën e disa deputetëve për zhbërjen e Gjykatës Speciale.

“Çfarëdo që ndodh sonte dhe javën tjetër, bëhen ndryshimet apo jo, Kosova nuk është më e njëjtë. Nga 3 janari 2018, do të ketë zhvillime dramatike në Kosovë……shumë fronte do të hapen për Republikën….”, ka shkruar Rashiti në profilin e tij në Facebook. /Telegrafi/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More