RASHITI: NUMRI I MINISTRIVE DUHET TË ULET, POR S`KA LOGJIKË TË JENË 12

Analisti politik Naim Rashiti, konsideron se numri i ministrive duhet të zvogëlohet, por nuk ka logjikë të mbesin dymbëdhjetë. 

Ai në një status në Facebook ka shkruar se organogrami dhe themelet e organizimit të qeverisë janë çështje që tejkalojnë dhe shkojnë përtej një mandati qeverisës. 

“Numri i ministrive duhet të zvogëlohet por nuk ka logjikë të bëhen 12. Intergimet evropiane nuk duhet të shkrihet, etj. Mund të bëhen 15-16 ministri sektoriale. Organogrami dhe themelet e organizimit të qeverisë janë qështje që tejkalojnë dhe shkojnë përtej një mandati qeverisës”, ka shkruar Rashiti.

Burimi: https://www.rtklive.com/sq/news-single.php?ID=385458Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More