Rashiti: Vjosa Osmani dhe Lutfi Haziri të udhëheqin LDK-në

Debati për zgjedhjet në Lidhjen Demokratike të Kosovës është intensifikuar shumë. Analisti politik Naim Rashiti ka dhënë idenë që të ketë bashkëdyzim kandidatësh dhe partia të udhëhiqet jo vetëm nga një lider.“Ndoshta edhe kërkohen aleanca mes kandidatëve. Pavarësisht aleancave, kish me qenë e udhës që lideri i saj Isa Mustafa dhe LDK t’i hapin rrugë kandidatëve të rinj, ndryshimeve të mëdha”.“Në këtë rast, LDK do të duhej të vazhdojë të qeverisë dhe kryeministri Mustafa të vazhdojë punën si udhëheqës i qeverisë e në anën tjetër, Vjosa Osmani dhe Lutfi Haziri të udhëheqin partinë”, ka shkruar Rashiti në llogarinë e tij në Facebook.

Burimi:  http://portalb.mk/175775-rashiti-vjosa-osmani-dhe-lutfi-haziri-te-udheheqin-ldk-ne/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Kosovo deserves to join the @coe.
PACE committee recommends 🇽🇰for membership, highlighting its commitment to strengthening human rights standards and addressing challenges like protecting non-majority communities' rights.
For more, read the BPRG's report:https://shorturl.at/lFNO4

Load More