Raund i ri i dialogut me nënkryetarë të partive

15 shtator 2016 – Mundësuar nga Grupi për Ballkan, përfaqësues të pesë partive politike u takuan sot në Prishtinë për të diskutuar për një projektdeklaratë për çështjen e demarkacionit të kufirit me Malin e Zi. Deklarata synonte gjetjen e një zgjidhjeje të qëndrueshme për çështjen e marrëveshjes së demarkacionit të kufirit. Anëtarët e partive e harmonizuan përmbajtjen e deklaratës që ishte hartuar fillimisht nga Grupi për Ballkan në konsultim me partitë. Dokumenti do t’u paraqitet udhëheqësve në javët në vijim. Nënkryetarët e ngarkuan Grupin për Ballkan të vazhdojë me konsultime dhe të flasë me mediat në emër të tyre.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More