Rykter om jobb i Europa fylte bussene ut av Kosovos landsbyer

Analytiker Naim Rashiti i den norsk-støttede tenkesmien Balkan Policy Research Group anslår at 30-40 prosent av de som har dratt er fattige med små muligheter for et bedre liv i Kosov, mens rundt halvparten hadde jobber. Men de ville se mer. Kosovarer har et veldig glorifisert bilde av vesten. De ser hva slektningen har med seg når de kommer hjem. De har dyre biler og masse penger. Men de ser ikke hvor mye hardt arbeid som ligger bak, sier han. Han peker også på at folk hadde høye forventninger da landet ble selvstendig i 2008, men at politikerne ikke har klart å innfri dem, og at det ble en politisk krise etter valget i fjor.

Source:  http://www.aftenposten.no/verden/Rykter-om-jobb-i-Europa-fylte-bussene-ut-av-Kosovos-landsbyer-584665b.htmlQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More