Sfidat e qeverisë së Kosovës gjatë vitit 2015

Gjatë vitit 2015, autoritetet në Kosovë pritet të përballen me sfida të shumta, një pjesë e të cilave janë bartur nga viti i kaluar kur Kosova kaloi në një krizë politike. Për analistin e Grupit të Ballkanit për Politika, Naim Rashiti, themelimi i gjykatës së posaçme, vazhdimi i bisedimeve për normalizimin e marrëdhënieve me Serbinë dhe shndërrimi i Forcës së Sigurisë së Kosovës në Forca të Armatosura, janë disa nga sfidat më të mëdha të qeverisë së re. Në një bisedë për Zërin e Amerikës, ai thotë se përveç këtyre sfidave një nga problemet më të mëdha që Kosova është duke e përjetuar muajve të fundit është edhe humbja e shpresës së qytetarëve në shtetin e Kosovës.

Artikulli origjinal është publikuar në Zëri i AmerikësQamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More