Shumë shpejt nënshkruhet deklarata e liderëve për demarkacionin

Naim Rashiti nga Grupi Ballkanik për Politika, i cili deri më tani ka arritur të ulë për të gjashtën herë përfaqësuesit e pozitës dhe opozitës në një tavoline është optimist palët mund të merren vesh për çështjen e demarkacionit.

Ndonëse refuzon të flasë për media, ai më anë të një statusi në ‘Facebook’ ka paralajmëruar qe kjo javë do të jetë fillim i angazhimit gjithëpërfshirës dhe intensiv për arritjen e një ujdie për demarkacionin.

“Pres qe kjo jave të jete fillimi i angazhimit gjithëpërfshirës dhe intensiv për, siç e kemi quajtur ne draft deklaratën e përafruar, “bërjen e procesit te demarkacionit……”. Duhet ende pune shume!, ka shkruar Rashiti në Facebook.

E në anën tjetër, zyrtarë të cilët po marrin pjesë në këto takime ia hedhin fajin njëra tjetrës për mos nënshkrimin e kësaj deklarate.

Elmi Reçica, i cili ka përfaqësuar PDK-në, në disa takime ka thënë se PDK është e angazhuar qe të përmbyllet sa me shpejt ky proces.

Burimi: https://telegrafi.com/shume-shpejt-nenshkruhet-deklarata-e-lidereve-per-demarkacionin/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More