Synohet tryezë e liderëve politikë për ta debatuar demarkacionin

Kanë nisur iniciativa për t’i ulur përreth një tryeze liderët e partive kryesore në pushtet dhe opozitë, në përpjekjen që të mbërrihen konsensusi dhe qasja e përbashkët rreth çështjes së demarkacionit me Malin e Zi, shkruan sot Koha Ditore.

Detyrën për ta mbërritur këtë synim e ka marrë Naim Rashiti.

Burimi: https://telegrafi.com/synohet-tryeze-e-lidereve-politike-per-ta-debatuar-demarkacionin/Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More