Rruga e Kosovës drejt daljes nga kriza politike

Lobuesit e zgjedhjeve të reja e mbështesin argumentin e tyre në dy pika, një politike dhe një kushtetuese. Ligjërisht, disa thonë, përgjegjësia e Presidentit për të “garantuar funksionimin kushtetues të institucioneve” duhet të lexohet si një fuqi ombrellë që përfshin thirrjen e zgjedhjeve të jashtëzakonshme. Politikisht, zgjedhjet e reja ofrojnë një shans për të shpëtuar nga një krizë qeveritare që po rritet më shumë dëme ditën. Asnjë nga këto pika nuk qëndron në shqyrtim.

Lexo artikullin këtu (vetëm në gjuhën angleze).Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More