Tryezë e rrumbullakët me përfaqësues të lartë të partive parlamentare

29 mars 2016 – Tryeza e dytë e dialogut politik u mundësua sot nga Grupi për Ballkan në bashkëpunim me Institutin Demokratik (D4D). Agjenda përfshinte diskutime për gjetjen e një konsensusi minimal për bashkëpunim mes partive politike, si hap pozitiv për ta krijuar një dialog ndërpartiak. Pjesëmarrësit sugjeruan të krijonin dy lista të çështjeve: një listë me çështjet që janë më të lehta për t’u pajtuar dhe një tjetër me çështje që kërkojnë më shumë kohë, angazhim dhe negociata. Takimi përfundoi me vullnetin e shprehur nga të gjithë përfaqësuesit e lartë të partive politike për të vazhduar me dialogun politik, duke kërkuar rezultate më të shpejta për këto çështje.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More