BPRG informon Bordin Drejtues të RYCO për bashkëpunimin rajonal

12 mars 2019 – Naim Rashiti, Drejtor Ekzekutiv i Grupit për Ballkan, informoi Bordin Drejtues të RYCO rreth bashkëpunimin rajonal, mbi mundësitë dhe sfidat, dhe ofroi ide të reja se si të nxitet dhe avancohet bashkëpunimi midis të rinjve në Ballkanin Perëndimor.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More