Grupi për Ballkan nënshkroi Memorandum Mirëkuptimi me Ministrinë e Mbrojtjes të Republikës së Kosovës dhe Ambasadën e Mbretërisë së Norvegjisë

25 qershor 2021

Ambasadori Jens Erik Grøndahl, Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj dhe Drejtori Ekzekutiv i Grupit për Ballkan Naim Rashiti, nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi.

Qëllimi i këtij memorandumi është ngritja e rolit të Ministrisë së Mbrojtjes në kuadër të zhvillimit të paqes dhe agjendës së shtetndërtimit, duke rritur kapacitetet e Ministrisë dhe ofruar ofruar ekspertizë dhe mbështetje të politikave.

Ky Memorandum, është nënshkruar si pjesë e projektit “Zhvillimi i paqes & shtet-ndërtimit dhe avancimi i agjendës Evropiane” i financuar nga Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

Kosovo deserves to join the @coe.
PACE committee recommends 🇽🇰for membership, highlighting its commitment to strengthening human rights standards and addressing challenges like protecting non-majority communities' rights.
For more, read the BPRG's report:https://shorturl.at/lFNO4

Load More