Grupi për Ballkan ka nënshkruar Memorandum Mirëkuptimi me Komunën e Prishtinës

15 Mars 2022 Ambasadori Norvegjez Jens Erik Grøndahl, Kryetari i Komunës së Prishtinës Përparim Rama dhe Drejtori Ekzekutiv i Grupit për Ballkan Naim Rashiti, nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi. Objektivi i këtij memorandumi është forcimi i kapaciteteve të kabinetit të kryetarit, rritja e efikasitetit, zbatimi më i mirë i prioriteteve dhe projekteve, rritja e bashkëpunimit me institucionet […]

Grupi për Ballkan nënshkroi Memorandum Mirëkuptimi me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

28 shkurt 2022 Ambasadori Jens Erik Grøndahl, Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës Kreshnik Ahmeti dhe Drejtori Ekzekutiv i Grupit për Ballkan Naim Rashiti, nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi. Objektivi i këtij memorandumi është të rrisë rolin e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës në kuadër të agjendës së shtetndërtimit. Kjo do të përfshinte rritjen […]

Grupi për Ballkan nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me Kuvendin e Kosovës dhe Ambasadën e Mbretërisë së Norvegjisë

6 gusht 2021 Ambasadori Jens Erik Grøndahl, Kryetari i Kuvendit të Republikës së Kosovës, Glauk Konjufca dhe Drejtori Ekzekutiv i Grupit për Ballkan, Naim Rashiti, nënshkruan një Memorandum Mirëkuptimi. Nëpërmjet këtij memorandumi, palët angazhohen të bashkëpunojnë për të avancuar reformat dhe agjendën e Kosovës për në BE, duke i rritur kapacitetet legjislative dhe mbikëqyrëse të […]

Grupi për Ballkan nënshkroi Memorandum Mirëkuptimi me Ministrinë e Mbrojtjes të Republikës së Kosovës dhe Ambasadën e Mbretërisë së Norvegjisë

25 qershor 2021 Ambasadori Jens Erik Grøndahl, Ministri i Mbrojtjes Armend Mehaj dhe Drejtori Ekzekutiv i Grupit për Ballkan Naim Rashiti, nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi. Qëllimi i këtij memorandumi është ngritja e rolit të Ministrisë së Mbrojtjes në kuadër të zhvillimit të paqes dhe agjendës së shtetndërtimit, duke rritur kapacitetet e Ministrisë dhe ofruar ofruar ekspertizë […]

Grupi për Ballkan nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me Qeverinë e Kosovës dhe Ambasadën e Mbretërisë së Norvegjisë

Prishtinë, 22 prill 2021 Ambasadori Jens Erik Grøndahl, Kryeministri i Kosovës Albin Kurti dhe Drejtori Ekzekutiv i Grupit për Ballkan Naim Rashiti, në një ceremoni organizuar nga Zyra e Kryeministrit, nënshkruan Memorandumin e Mirëkuptimit. Ky Memorandum Mirëkuptimi synon të mbështesë Qeverinë e Kosovës, Kryeministrin, Zyren e Kryeministrit dhe Zv. Kryeministrin për Integrime Europiane, Zhvillim dhe […]