Grupi për Ballkan nënshkroi Memorandum Mirëkuptimi me Ministrinë e Punëve të Jashtme dhe Diasporës

28 shkurt 2022

Ambasadori Jens Erik Grøndahl, Zëvendësministri i Punëve të Jashtme dhe Diasporës Kreshnik Ahmeti dhe Drejtori Ekzekutiv i Grupit për Ballkan Naim Rashiti, nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi.

Objektivi i këtij memorandumi është të rrisë rolin e Ministrisë së Punëve të Jashtme dhe Diasporës në kuadër të agjendës së shtetndërtimit. Kjo do të përfshinte rritjen e kapaciteteve politike të ministrisë, duke ofruar ekspertizë dhe mbështetje për politikat përmes projektit.

Ky memorandum është nënshkruar si pjesë e projektit ““Zhvillimi i paqes & shtet-ndërtimit dhe avancimi i agjendës Evropiane”, financuar nga Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More