Grupi për Ballkan nënshkruan Memorandum Mirëkuptimi me Qeverinë e Kosovës dhe Ambasadën e Mbretërisë së Norvegjisë

Prishtinë, 22 prill 2021


Ambasadori Jens Erik Grøndahl, Kryeministri i Kosovës Albin Kurti dhe Drejtori Ekzekutiv i Grupit për Ballkan Naim Rashiti, në një ceremoni organizuar nga Zyra e Kryeministrit, nënshkruan Memorandumin e Mirëkuptimit. Ky Memorandum Mirëkuptimi synon të mbështesë Qeverinë e Kosovës, Kryeministrin, Zyren e Kryeministrit dhe Zv. Kryeministrin për Integrime Europiane, Zhvillim dhe Dialog.

Memorandumi reflekton faktin që Qeveria e Kosovës, Ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë, Grupi për Ballkan, ndajnë të njejtat objektiva dhe konfirmojnë bashkëpunimin në mbështetje të Qeverisë së Republikës së Kosovës për paqe dhe prosperitet.

Ky Memorandum, është nënshkruar si pjesë e projektit “Zhvillimi i paqes & shtet-ndërtimit dhe avancimi i agjendës Evropiane” i financuar nga ambasada e Mbretërisë së Norvegjisë në Prishtinë.

Ky Memorandum gjendet këtu.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

📢We are pleased to announce a new partnership with @Sida on the project -Elevate Peace, state-building agenda, and advancing the #EU Agenda. Together, we'll advance state-building agendas, foster dialogue for #peace, and promote inclusive policymaking.

Load More