Integrimi i Serbëve në Kosovë pas Marrëveshjes së Brukselit

19 Mars 2015 – Kosova dhe Serbia kanë filluar një detyrë të madhe, integrimin e serbëve të Kosovës e të infrastrukturës administrative dhe financiare të Beogradit në territorin e Kosovës në sistemin e Kosovës – me pak fjalë, “integrimin e serbëve”. Me mbështetjen e partnerëve ndërkombëtarë, Kosova dhe Serbia duhet ta vendosin një synim të integrimit të plotë të institucioneve serbe në sistemin e Kosovës deri në fund të vitit 2015 dhe të lëvizin shpejt për ta bërë marrëveshjen e tyre realitet.Qamil Hoxha street ob. no. 29
appartment no. 7,
Prishtina
10000, Kosovo


Opening Hours:

Mon – Fri: 09:00  – 17:00

 

Connect with us:

The cyber tool kit of the Serbian regime includes 1000s of trolls on social media, spyware to monitory opponents & critics, an attempted blackmail of opposition with pictures from stolen laptop.

Load More